Eszközbeszerzés és információs technológia-fejlesztés megvalósítása az Oktatási és Szakértő Bt-nél
GINOP Pályázat | Oktatási és Szakértő Bt.

GINOP Pályázat

Home GINOP Pályázat

A kedvezményezett neve: Oktatási és Szakértő Betéti Társaság
A projekt címe: „Eszközbeszerzés és információs technológia-fejlesztés megvalósítása az Oktatási és Szakértő Bt-nél”
A támogatás összege: 2 954 056 Ft, azaz kettőmillió-kilencszázötvennégyezer-ötvenhat forint
A támogatás mértéke (%-ban): A támogatás intenzitása 70%.
Az Oktatási és Szakértő Bt. 2022. április 06-án részesült támogatásban a Gazdaságfejlesztési és Innováció Operatív Program Plusz (GINOP Plusz) keretein belül. A programban meghirdetett GINOP Plusz-1.2.2-22 kódszámú, és „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című pályázaton a vállalkozás 2,95 millió forint támogatást nyert, melyet Magyarország Kormánya biztosít az Európai Unió társfinanszírozásával. A támogatás vissza nem térítendő. A beruházás keretein belül a vállalkozás eszközbeszerzést valósít meg. Emellett igénybe vesz projektmenedzsment szolgáltatást is.
Az Oktatási és Szakértő Bt. projektjének összköltsége 4 220 080 Ft, ebből az összköltség 70%-a pályázati támogatás, 2 954 056 Ft. A fejlesztés célja a vállalkozás innovatív fejlesztése, szakmai középfokú oktatási tevékenységének fejlesztése. A projektben beszerzésre kerül két Zhejiang Hangcha Ltd. által gyártott targonca. Az egyik egy CDD12-AEC1S típusú targonca, a másik típusa pedig CDD10-AMC1-SZ. Ezeknek köszönhetően a vállalkozás magasabb színvonalon képes kiszolgálni ügyfeleit.
Az új eszközök korszerűek és minden innovatív műszaki tartalommal jól felszereltek. A vállalkozás emellett beszerez egy Xerox márkájú Altalink C8155 típusú szkennerrel ellátott nyomtatót. Igénybe vesz továbbá projektmenedzsment szolgáltatást is. A projekt megvalósítási helyszíne 5125 Pusztamonostor, Szabadság út 21/A. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.
A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2023.10.05.
A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01254